Un muncitor care facea n

Tags: care, calugarita, muncitor, facea, fecioara, banc cu muncitori ,

Un muncitor care facea naveta zilnc cu Personalul, se indragosteste nebuneste de o calugarita care mergea cu acelasi tren de cateva ori pe saptamana pentru aprovizionare. Nestiind cum sa o abordeze, s-a dus la mecanicul de locomotiva si l-a rugat sa-i dea cateva detalii despre frumoasa calugarita, pentru ca ar vrea sa o prinda si sa o .... Mecanicului i s-a facut mila de bietul tanar indragostit si l-a invatat ce si cum sa faca sa o prinda pe maicuta.
A doua zi, baiatul imbracat in sutana, o intampina pe calugarita in paduricea din apropierea manastirii si ii spune ca a avut un vis in care un inger l-a indrumat in acel loc, unde il va astepta o fecioara care il va face fericit.
Maicuta a zis ca face voia ingerului dar ca vrea sa ramana fecioara si l-a rugat daca ar dori in dos. Nemaiputand sa rabde, tanarul a acceptat si i-a tras-so in c** la greu.Dupa ce a terminat a inceput sa-l mustre constiinta si, plangand i-a spus calugaritei ca el nu este popa, ca totul a fost o minciuna si ca acum ii pare rau.
"Sa nu-ti para rau, ca nici eu nu sunt calugarita, sunt mecanicul de locomotiva..."

Mai multe bancuri din aceeași categorie

Scufitza Rosie

A fost o data, o fetita pe nume "Scufita Rosie". Intr-o zi, ea astepta un maxi taxi. Deodata, il vaz...

Statuia

O femeie isi facea de cap cu amantul, cand aude cheia in usa... vine sotul! Ce sa faca, amantul, und...

preotul si blonda

Preotul era un om batran si credincios....dar intr-o zi se intampla nenorocirea si ii moare nevasta....

...