Sirenele si jocurile mecanice

Tags: trage, mare, mecanice, castigat, mica, banc sirene , bancuri cu sirene , bancuri despre mecanica , glume la jocuri mecanice

Trei sirene mergeau pe sub apa, in apropierea unei plaje. La un moment dat intalnesc in cale un barbat care intrase gol in mare si vazand doar partea de sub apa, cea mai mica dintre sirene le intreaba pe surorile ei: "Ce este asta?". Acestea,amuzate, ii zic in gluma :"Sunt jocuri mecanice!"
"Pai cum functioneaza astea?"-intreaba mirata cea mica. "Uite asa."-zice cea mare si se duce la corp si apuca de ppenis si trage o data scurt in jos de el. Din sperietura barbatul scapa prosopul cu care intrase in mare.Cea mare spune "Vezi, am castigat un prosop!"
Cea mijlocie se duce si ea si trage o data scurt de penisul barbatului si acesta scapa si sapunul pe care il avea in mana.Aceasta zice"Vezi am castigat si eu un sapun!"
Cea mica se duce si ea si apuca de penis si trage de el, dar barbatul nu mai avea nimic in maini.Si trage, si trage, si trage-suparata ca ea nu castiga nimic si la un moment dat zice :"Am castigat si eu ceva..........Sampon!"

Mai multe bancuri din aceeași categorie

Scufitza Rosie

A fost o data, o fetita pe nume "Scufita Rosie". Intr-o zi, ea astepta un maxi taxi. Deodata, il vaz...

Statuia

O femeie isi facea de cap cu amantul, cand aude cheia in usa... vine sotul! Ce sa faca, amantul, und...

preotul si blonda

Preotul era un om batran si credincios....dar intr-o zi se intampla nenorocirea si ii moare nevasta....

...