Congres international

Tags: nimic, vazut, international, singur, decat, a treia zi am inceput sa vad cu ochiul drept , congresul de femei maritate bancuri , congresul femeilor maritate banc ,

La congresul international al femeilor tema era metodele de imblanzire a barbatilor. Ia cuvantul sefa delegatiei franceze:
- Sa vedeti, eu cand m-am maritat am spus sotului ca daca vrea sa fie curat in casa nu are decat sa faca singur curatenie. In prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nimic, a treia zi am vazut ca ia aspiratorul si aspira prin camera...de atunci el face curatenie.
- Eu la scurt timp dupa ce m-am maritat - zice englezoaica -i-am spus barbatului ca eu nu am sa gatesc si daca vrea mancare calda nu are decat sa gateasca singur. In prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nimic, a treia zi am vazut ca a facut o supa de varza... de atunci el gateste in casa. Romanca ia si ea cuvantul:
- In noaptea nuntii i-am spus barbatului meu ca daca vrea sex nu are decat sa si-o faca singur. In prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nimic, abia a treia zi am inceput sa vad cu ochiul drept.

Mai multe bancuri din aceeași categorie

Un exemplu :)

De curand, in oraselul nostru s-a sarbatorit nunta de aur a unui cuplu considerat a fi un exemplu ex...

Geografie

Geografia unei femei: Intre 18 - 21 de ani:Ca si Africa sau Australia. Ea este pe jumata...

Sticla de sampanie

Un om sta in local si bea o bere. Deodata intra cea mai frumoasa femeie pe care el a vazut-o. Se gin...

Team spirit

- La primaria din Tel Aviv s-a prezenatat un invalid pentru un serviciu. Avea mainile amputate. Cum ...