Bill Gates & General Motors

Tags: general, masina, motors, trebui, nici, bancuri de incercari alternatoare , bill gates catre gm , replica general motors bill gates ,

La COMDEX, Bill Gates a comparat industria automobilelor cu cea a calculatoarelor spunind: "Daca General Motors ar fi tinut pasul cu tehnologia in acelasi ritm in care a facut-o industria calculatoarelor, atunci am conduce masini care ar fi costat 25$ si ar fi consumat un galon de benzina la o mie de mile."

Replica celor de la General Motors:

"Iata caracteristicile unei masini care ar fi existat daca General Motors ar fi tinut pasul cu tehnologia, asa cum a facut-o Microsoft:
1. Fara nici un motiv, masina ar crapa de doua ori pe zi.
2. De fiecare data cand sunt revopsite marcajele de pe strazi, va trebui cumparata o alta masina.
3. Ocazional, masina se va opri pe autostrada fara nici un motiv si noi vom accepta acest lucru, vom reseta si vom pleca mai departe.
4. Ocazional, executarea unei manevre cum ar fi virarea la stanga va duce la oprirea masinii care va refuza sa mai porneasca; in acest caz va trebui reinstalat motorul.
5. La un moment dat masina va putea fi folosita de o singura persoana, cu exceptia cazurilor in care este vorba de Masina'00 sau Masina'NT; dar, in aceste cazuri va trebui sa cumparam scaune suplimentare.
6. Lampile de avertizare pentru temperatura uleiului, a apei si pentru alternator ar fi inlocuite cu o singura lampa numita General Car Default.
7. Noile scaune ii vor forta pe pasageri sa aiba aceleasi dimensiuni ale spatelui.
8. Sistemul de perne de aer va intreba Sunteti sigur? inainte de a se activa.
9. Ocazional, fara nici un motiv, usa masinii se va bloca refuzind sa ne mai lase inauntru. In acest caz va trebui ca, simultan, sa impingem usa, sa invirtim cheia si sa atingem antena radio.
10. General Motors ii va obliga pe toti clientii sa cumpere si un set de harti de la Rand McNally (sucursala GM), chiar daca acestia nici nu le doresc si nici nu au nevoie de ele; incercarea dezactivarii acestei optiuni va duce automat la diminuarea performantelor masinii cu 50 la suta. Mai mult, General Motors va deveni o tinta pentru investigatiile Departamentului de Justitie.
11. De fiecare data cind GM introduce un nou model de masina, va trebui ca cei care il cumpara sa invete din nou sa conduca deoarece nici unul dintre instrumentele de la bord nu va functiona la fel ca si la vechea masina.
12. Va trebui sa apasam pe butonul Start ca sa oprim motorul.

Mai multe bancuri din aceeași categorie

Tata, cum am am aparut e

Tata, cum am am aparut eu pe lume??Tata zice: - Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Ha...

Disperati

Un disperat dupa net ii zice altui disperat pe mess:- Uite frate ce frumos ninge afara!- Da?...

pacaleala punctului

Au dat o data literele de la tastatura petrecere si numai pe punct nu l-au invitat. Suparat, punctul...

Asemanarea dintre un submarin si Windows

Care este asemanarea dinte un submarin si Windows?Amandoua au probleme cand deschizi o fereastra...